Шофьор на лек автомобил буквално влетя в двор на къща рано

...
Шофьор на лек автомобил буквално влетя в двор на къща рано
Коментари Харесай

Лек автомобил влетя в двора на къща в Княжево

Шофьор на лек автомобил безусловно влетя в двор на къща рано тази сутрин в столичния квартал " Княжево ", на влизане в София, малко преди бензиностанция ЕКО.

 Сигналът е подаден малко преди 7,30 часа, съобщdld  за Dir.bg .В сигнала е съобщено за един потърпевш - вероятно водачът, който е откаран е в болница за обзор.

След злополуката се е образувало огромно запушване, като съгласно очевидци започва от бензиностанцията до село Драгичево.

Във Facebook групата  " Катастрофи в София " съобщават и че в " Княжево "  четири коли са се блъснали поради така наречен черен лед, при който на пръв взор асфалтът наподобява мокър, само че в действителност е затрупан с тъничък транспарантен лед.

В пътни произшествия в страната единствено за последното денонощие са ранени общо 14 души За благополучие, няма починали. Установените тежки произшествия са 12, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 

За региона на София за последните 24 часа пък има един тежък случай, при който е потърпевш един човек, прибавят от ведомството на Иван Демерджиев. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР